Banner 980x90

Tukuma pašvaldība piešķirs papildu finansējumu četriem bērnudārziem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Tukuma novada Izglītības pārvalde izvērtējusi iespēju nodrošināt papildu vietas Tukuma pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs vēl 43 bērniem, kam dome šonedēļ apstiprināja papildu finansējumu, aģentūra LETA uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Tukuma novada Izglītības pārvalde sadarbībā ar Tukuma pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēm izvērtējusi iespēju papildus nodrošināt vietas Tukuma pilsētas pirmsskolas izglītības iestādēs 43 bērniem, un iespēja papildu vietām atrasta bērnudārzā "Pasaciņa" - 20 bērniem, bērnudārzā "Vālodzīte" - 14 bērniem, bērnudārzā "Karlsons" - sešiem bērniem un bērnudārzā "Pepija" - trīs bērniem.

Lai nodrošinātu pirmsskolas izglītības iestādēs bērniem drošu, attīstošu un veselīgu vidi, nepieciešams iegādāties inventāru un pamatlīdzekļus, kā arī noteikt tehniskā personāla amatu vienību skaitu.

Dome nolēma piešķirt Tukuma pirmsskolas izglītības iestādei "Pasaciņa" vienu skolotāja palīga likmi un finansējumu darba samaksai 445 eiro mēnesī, kā arī finansējumu inventāra un pamatlīdzekļu iegādei 3137 eiro apmērā, bērnudārzam "Karlsons" inventāra un pamatlīdzekļu iegādei nolemts piešķirt 1521 eiro, bērnudārzā "Pepija" - vienu skolotāja palīga likmi un finansējumu darba samaksai 445 eiro mēnesī, bet inventāra un pamatlīdzekļu iegādei - 608 eiro un bērnudārzam "Vālodzīte" - 1710 eiro inventāra un pamatlīdzekļu iegādei.

Finansējumu nolemts piešķirt no Tukuma novada pašvaldības 2015.gada budžetā plānotajiem līdzekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)