Banner 980x90

"Ripo-Baltic" – pārdomāti mājokļa un teritorijas labiekārtošanas risinājumi

Ērta, droša, skaista, funkcionāla vide mums apkārt ir tas, uz ko tiecamies, ko paši veidojam. Vismaz tajā teritorijā, ko tieši vai nosacīti saucam par savām mājām. Un mums katram ir iespēja vidi sev apkārt veidot un iekārtot pēc sev būtiskiem estētiskiem un funkcionāliem principiem. Lai to paveiktu, ir labi, ja pieejami kvalitatīvi materiāli un jau gatavi risinājumi mājokļa un teritorijas labiekārtošanai.

"Ripo-Baltic" ir viens no Latvijas uzņēmumiem, kas jau vairākas desmitgades nodarbojas tieši ar šāda veida produkcijas nodrošināšanu saviem klientiem, kuru loks nu jau izpleties krietni ārpus mūsu valsts robežām.

Garāžu un teritoriju vārti – drošībai un estētikai
"Ripo-Baltic" uzņēmumam ir liela pieredze dažāda veida vārtu izgatavošanā atbilstoši klienta vajadzībām. Tie ir gan dažāda izmēra garāžu, gan teritoriju vārti, gan bīdāmie, gan veramie vārti. Jebkurus vārtus iespējams aprīkot ar automātiku, kas atvieglos to lietošanu. Ražošanas procesā tiek izmantoti tikai augstākās kvalitātes materiāli, kas garantē, ka gala produkts uzticami kalpos daudzus gadus. Īpašuma aprīkošana ar izturīgiem un mūsdienīgiem teritorijas un garāžas vārtiem ir loģisks solis tiem, kuri domā ne tikai par drošību, bet arī savām un savas ģimenes ērtībām.

Saules aizsargžalūzijas klimata kontrolei
Vēl viens nozīmīgs produkts, ko saviem klientiem piedāvā "Ripo-Baltic", ir pie ēkas fasādes stiprināmas aizsargžalūzijas. Ar to palīdzību var ļoti efektīvi regulēt klimatu telpās, aiztaupot vajadzību izmantot kondicionieri, kā arī regulēt saules gaismas daudzumu telpā, radīt vēlamo privātumu. 

Insektu sieti komfortam vasarā
Visiem patīk vasaras, bet nevienam nepatīk insekti, kas šajā gadalaikā var būt patiešām uzmācīgi un iekļūt iekštelpās. Lai telpas varētu vēdināt bez bažām, ka iekļūs insekti, labs risinājums ir kvalitatīvi insektu sieti, ar kuriem var aprīkot gan logus, gan durvis. "Ripo-Baltic" piedāvātie insektu sieti kalpo daudzus gadus, ir neuzkrītoši un funkcionāli, palielinot komfortu mājoklī.

Kvalitatīvi jumta segumi un logi
Saka, ka māja sākas no jumta. Tam nevar nepiekrist. Kvalitatīvs jumts ir viens no labākajiem ieguldījumiem, ko īpašnieks vien var ēkā veikt. Kamēr jumts stāv, turas arī ēka. "Ripo-Baltic" sadarbojas ar Kanādas vadošo jumtu segumu ražotāju IKO un piedāvā klientiem Latvijā kvalitatīvos bitumena šindeļus. Tie ir ūdens un sniega necaurlaidīgi, kā arī iztur spēcīgu vēju. 

Protams, ja tiek piedāvāti jumta segumi, tad loģisks papildinājums ir arī jumta logi, kas nāk no zināmā dāņu ražotāja VELUX.

Gaumīgas apdares flīzes iekšdarbiem un ārdarbiem
Bet neatkārtojama iekštelpu un ārzonas dizaina izveidei "Ripo-Baltic" piedāvā gaumīgas apdares flīzes. Pieejamas ķieģeļflīzes, dekoratīvās flīzes, koka paneļi un arhitektoniskās flīzes, ar kuru palīdzību klienti var īstenot savas estētiskās un dizaina vēlmes. Apdares flīzes nāk no pasaulslavenā ražotāja STEGU, kas piedāvā unikālus risinājumus un nevainojamu kvalitāti.

Vairāk par visu produkciju, ko piedāvā ražotājs "Ripo-Baltic", varat uzzināt uzņēmuma mājaslapā: https://ripo-baltic.com/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)