Banner 980x90

Ziedu mīļotājus aicina uz Smukuma semināru Tukumā

Jelgava, 5.okt., LETA. 7.oktobrī no plkst.10 Tukumā norisināsies Smukuma seminārs - pasākums visiem ziedu mīļotājiem un dārzu cienītājiem -, aģentūru LETA informēja Tukuma Tūrisma informācijas centrā.

Iedvesmu šim pasākumam, kas šoreiz veltīts sīpolpuķēm, devusi tulpju šķirne, kas izveidota speciāli Latvijas simtgadei, tādēļ kā viena no runātājām seminārā būs puķu speciāliste Anita Onkele, kura stāstīs par sīpolpuķu jaunākajām šķirnēm, tai skaitā unikālo Latvijas simtgades tulpi, un tendencēm to stādīšanā, lai pavasarī tās ikvienu priecētu ar krāšņiem ziediem.

Semināru ar stāstījumu par gladiolām un īrisiem papildinās selekcionārs Laimonis Zaķis, kura sīpolpuķu dārzs skatāms Tukuma pusē.

Smukuma semināra noslēgumā tiks apbalvoti visi tie tukumnieki, kuru veikumu - skaistākos dārzus, krāšņākos ziedu stādījumus, izrotātākos balkonus - apskatīja un vērtēja īpaša žūrija, lai atrastu 2017.gada titula "Tukuma smukums" īpašniekus.

Visus pasākuma apmeklētājus sagaida arī pārsteigums - improvizēta loterija -, kuras uzvarētājs balvā iegūs vērtīgu dārza piederumu komplektu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)