Banner 980x90

Ventspilī norisināsies kosmosa vasaras skola "Stratosfēras zondes izstrāde un palaišana"

Jelgava, 23.jūl., LETA. No šodienas līdz 3.augustam Ventspils Augstskolas (VeA) Mūžizglītības centrā (MIC) notiks bezmaksas vasaras skola "Stratosfēras zondes izstrāde un palaišana", aģentūru LETA informēja MIC.

Nodarbības notiks katru darba dienu no plkst.9 līdz 15. Praktiskajās nodarbībās skolēni tiks sadalīti piecās grupās pa pieciem cilvēkiem. Katra grupa divu nedēļu laikā izstrādās stratosfēras zondi, kas tiks palaista "tuvajā" kosmosā vasaras skolas noslēgumā, tādējādi apgūstot dažādas tehniskās prasmes.

Skolēni ne tikai izstrādās stratosfēras zondi, bet arī piedalīsies dažādās citās saliedēšanās un brīvā laika aktivitātēs. Vasaras skola paredzēta 25 skolēniem, kuri mācās 6.-9.klasē.

Pieteikšanās vasaras skolai notiek elektroniski VeA mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)