Banner 980x90

Uz autoceļa Tukums–Kuldīga atsākti būvdarbi

Atsākušies pērn uzsāktie būvdarbi autoceļa Tukums–Kuldīga (P121) 23,13.-33,18. kilometru posmā no Zemītes līdz Pūcēm Kandavas novada teritorijā, pilsētu informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv ziņo uzņēmum "Latvijas valsts ceļi".

Būvdarbus veic SIA "Saldus ceļinieks". Pašlaik atsevišķās posma vietās notiek grāvju un ierakuma rakšana un būvdarbu vietās ir jārēķinās ar ātruma ierobežojumu 70 kilometru stundā, vietām arī 50 kilometru stundā. Darbu skarto posmu iespējams šķērsot desmit minūtēs.

SIA "Saldus ceļinieks" 2014.gadā uzvarēja atklātā būvdarbu iepirkuma konkursā un ar būvniekiem noslēgts līgums par 7 398 933 eiro ar PVN. Būvdarbi paredz grants seguma nomaiņu pret asfaltu, kā arī tilta pār Amulu atjaunošanu, vietām autoceļa trase būs mazāk līkumota. Šī objekta rekonstrukciju līdzfinansē ERAF. Paredzams, ka būvdarbi šajā posmā turpināsies līdz jūlijam.

Šis ir pēdējais dotā autoceļa posms, kas vēl nebija asfaltēts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)