Banner 980x90

Tukumā vēlēšanu kandidātu sarakstus pieņems arī Lielajā piektdienā

Jelgava, 6.apr., LETA. Tukuma novada vēlēšanu komisija deputātu kandidātu sarakstus 3.jūnijā gaidāmajām vēlēšanām sāks pieņemt Lielajā piektdienā, 14.aprīlī, lai arī tā ir brīvdiena, aģentūru LETA informēja komisijas pārstāve Anita Belousa.

Viņa skaidroja, ka lēmums pieņemt sarakstus brīvdienā pieņemts, jo 14.aprīlis ir pirmā dienā, kad sarakstus var iesniegt, savukārt pārējās Lieldienu brīvdienās komisija nestrādās, sarakstu pieņemšanu atsākot 18.aprīlī.

Tukuma novada vēlēšanu komisija pieņem Tukuma novada domes Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā Talsu ielā 4.

Komisijas darba laika 14.aprīlī būs no plkst.9 līdz 12, 18.aprīlī tā strādās no plkst.9 līdz 12, 19.aprīlī no plkst.13 līdz 17. No 20. līdz 22.aprīlim Tukuma novada vēlēšanu komisija strādās no plkst.9 līdz 12, savukārt 24.aprīlī no plkst.14 līdz 18.

Deputātu kandidātu sarakstu iesniegšanas periods ir noteikts Republikas pilsētas domes un novada domes vēlēšanu likumā, un ir, sākot no 50. līdz 40. dienai pirms vēlēšanu dienas, kas šogad ir no 14. līdz 24.aprīlim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)