Banner 980x90

"Tukuma piens" sācis ražot Islandes jogurtu "Skyr"

Viens no Latvijas lielākajiem piena pārstrādātājiem A/S "Tukuma piens" uzsācis jauna produkta ražošanu – tradicionālo Islandes jogurtu "Skyr", kopumā investējot aptuveni 10 000 eiro, pilsētas informācijas portālam Tukums24.lv ziņo uzņēmuma pārstāvji.

Uzņēmuma jaunais produkts pagaidām paredzēts vietējam tirgum un tas izceļas ar īpašu uzturvērtību, kā arī neierastu garšu. Jogurts "Skyr" tiek gatavots no vājpiena, tādēļ tas tikpat kā nesatur tauku, taču tajā ir trīs reizes vairāk olbaltumvielas, nekā citos jogurtos.

A/S "Tukuma piens" piedāvā bezpiedevu "Skyr" 400 gramu iepakojumā, kā arī "Rabarberu un kivi" garšu 160 gramu iepakojumā un "Saulespuķu un ķirbju sēklu" jogurtu 160 gramu iepakojumā.

"Lai saglabātu konkurētspēju, būtiski turpināt attīstīties un būt pirmajiem dažādu jauninājumu radīšanā. A/S "Tukuma piens" daudzu produktu ražošanā ir bijis pirmais Latvijā, tāpēc uzsākt "Skyr" tipa jogurta ieviešanu tirgū ir mūsu turpinājums, lieliskāko garšu piedāvāšanai. Jau pašreiz iedzīvotāji atzinuši un labprāt iegādājas jogurtus, kam ir palielināts olbaltumvielu daudzums, tagad varam piedāvāt skandināviskākas garšas ar vēl interesantāku risinājumu," saka A/S "Tukuma piens" mārketinga direktors Armands Artihovičs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)