Banner 980x90

Tukuma novada Zentenē 21 450 eiro plāno ieguldīt futbola laukuma izbūvē

Jelgava, 1.jūn., LETA. Tukuma novada pašvaldība piedalīsies konkursā uz Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) līdzfinansējumu, lai Zentenē par 21 450 eiro izbūvētu futbola laukumu, lēmuši novada domes deputāti.

Īstenojot projektu, Zentenes pagastā pašvaldības īpašumā "Līvi" paredzēts izveidot futbola laukumu. Patlaban teritorija netiek izmantota, tā nav labiekārtota un ir aizaugusi ar kokiem un krūmiem. Laukumu plānots apsēt ar daudzgadīgu zālāju, tiks uzstādīti divi metāla futbola vārti ar tīklu. Apkārt futbola laukumam tiks izbūvēts grants šķembu celiņš un uzstādīti četri soliņi. Paredzēts arī grants šķembu gājēju celiņš, kas ved līdz futbola laukumam un koka tiltiņš pāri grāvim. Ceļa pusē tiks izbūvēts žogs un iestādīti koki.

Kopējās projekta izmaksas plānotas 21 450 eiro apmērā, no kurām ELFLA līdzekļi ir 19 305 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)