Banner 980x90

Tukumā notiks seminārs par studiju iespējām ārzemēs

Otrdien, 5.februārī, plkst.14.30, Tukuma 2.vidusskolā, Raudas ielā 16, norisināsies seminārs par studiju iespējām ārzemēs un starptautiskās pieredzes nozīmi mūsdienu darba tirgū, pilsētas informācijas portālam Tukums24.lv pavēstīja organizācijas "Dream Foundation Latvija" pārstāve Linda Dombrovska.

Seminārā būs iespēja iegūt plašu informāciju par izglītības iespējām ārzemēs, augstskolu piedāvātām studiju programmām, pieteikšanās nosacījumiem un prasībām, kā arī studiju finanšu piesaistes iespējām.

Piedaloties jauniešiem, sabiedriskajām organizācijām un reģionālajām institūcijām, tiks diskutēts par ārzemju izglītības plusiem un mīnusiem, izvēles iespējām un starptautiskās pieredzes nozīmi mūsdienu darba tirgū. Savā pieredzē dalīsies studenti un sniegs noderīgus padomus par studiju uzsākšanu ārzemēs. 

Organizācijas "Dream Foundation Latvija" pārstāve norāda, ka studiju pieredze ārzemēs, kā daļa no mūsdienu izglītības procesa, katru gadu tiek vērtēta aizvien augstāk, tādēļ ievērojami pieaug to studentu skaits, kas pēc vidusskolas absolvēšanas studijas izvēlas turpināt kādā no ārzemju augstskolām. Informatīvi semināri un lekcijas par izglītības iespējām ārvalstīs lielākoties tiek organizētas Rīgas skolās, tādējādi netiek sasniegti un apzināti jaunieši ārpus galvaspilsētas robežām. Lai to mainītu, organizācija Dream Foundation rīko Reģionālo Vislatvijas projektu, ar mērķi celt informētību un rosināt diskusijas par starptautisko izglītību arī Latvijas reģionos.

Dream Foundation" ir nevalstiska jauniešu organizācija, kas iepazīstina cilvēkus ar dažādām studiju iespējām Eiropā un citās pasaules valstīs, kā arī sniedz atbalstu kandidātiem pieteikšanās procesa laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)