Pēc rekonstrukcijas atvērts restorāns "Terase" Pūrē
![](http://img.pilseta24.lv/media/816x610/pilseta24-news-archive/1079/1079212.jpg)
Pēdējo trīs mēnešu laikā restorānā ir veikti rekonstrukcijas darbi, kuros irieguldīti 25 000 eiro.
Šefpavāra Naura Haukas vadībā restorānam ir izstrādāta jauna koncepcija, kas paredz to,ka ēdienkartē tiks izmantoti pēc iespējas vairāk vietējo zemnieku saimniecību un ražotāju produkti.Par individuālu pieeju katram klientam un atmosfēru restorānā rūpēsies pats šefpavārs.
"Restorāns tika atvērts 2013.gadā kā Šokolādes muzeja restorāns un tā mērķis bija grupu uzņemšana un ēdināšana. Šobrīd esam sapratuši, ka vēlamies izveidot vietu, kur reģionā iespējams baudīt augstas kvalitātes ēdienus, kas pagatavoti no vietējiem produktiem. Pateicoties jaunajam šefpavāram un viņa lieliskajam darbam, šobrīd mēs varam to piedāvāt," par izmaiņām restorāna darbībā stāsta Pēteris Žimants, SIA "Pure Chocolate" valdes priekšsēdētājs.
"Šeit ir atmosfēra un vide, kurā iespējams īstenot individuālu pieeju katram apmeklētājam. Vēlos parādīt, ka mums nav tikai ierasto padomju laiku ēdienu, kas joprojām sastopami vairākumā kafejnīcu Latvijas reģionos, kas zināmā mērā degradē Latvijas ēdienu kultūru.