Banner 980x90

Pateicība Tukuma slimnīcas personālam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Paldies par Jūsu darba čaklajām rokām,
Paldies par segai izlīdzinātajām krokām,
Paldies par Jūsu grūtiem, smagiem darbiem,
Paldies par mīlestību - par labiem, mīļiem vārdiem.

 

Daudzkārt likās, ka smagā situācija ņems virsroku, bet Jūsu palīdzība nekavējās, kad jau tiku nogādāts līdz Tukuma slimnīcai, tāpēc vissirsnīgākais paldies ķirurgam Mārim Staltem un viņa komandai par profesionāli sniegto palīdzību un veikto sarežģīto operāciju 2016 gada 19.martā.

Tāpat saku paldies, ķirurgam Guntim Krūzem  un viņa lieliskajai komandai par manu tālāko ārstēšanu un padomiem, ko saņēmu līdz 1.aprīlim.

Pateicoties visai Jūsu profesionālajai  komandai par prasmīgo ārstēšanu, iejūtību  un aprūpi, man bija lemts atkal atgriezies mājās pie saviem mīļajiem, un tagad es var turpināt ārstēšanos mājas apstākļos.

Uzskatu, ka ka Intensīvās terapijas un Ķirurģijas nodaļas personāls ir labs piemērs un paraugs citām slimnīcām.

 Lai arī turpmāk Jums viss izdodas pildot savu  nebūt vieglo misiju – glābt cilvēku dzīvības, veikt operācijas un ārstēt tos!

Vēlreiz izsaku lielu pateicību par manu glābšanu, dziļu cieņu, sirds siltu pateicību ik vienam no Jums un visiem kopā!

 

Ar cieņu,

Māris Ozoliņš,
Pašvaldības SIA "Ventspils reiss" autovadītājs 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)