Banner 980x90

Parādu nenomaksāšanas gadījumā Jaunpils novadā draud atlikt apkures sezonas sākumu

Ilustratīvs foto/ Foto: Tukums24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Tukums24.lv
Lai laikus sāktu apkures sezonu, Jaunpils novada pašvaldības komunālais uzņēmums SIA "Jaunpils KS" aicina parādniekus nomaksāt kavētos maksājumus par saņemtajiem pakalpojumiem, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

Parāda nomaksa jāveic līdz 1.oktobrim. Tāpat var ierasties komunālā uzņēmuma grāmatvedībā, lai noslēgtu vienošanos par parāda nomaksas grafiku.

Pretējā gadījumā apkures sezonas sākums tiks atlikts, brīdina uzņēmumā.

Siltumapgādes uzņēmuma 2015.gada pārskatā ietvertā informācija liecina, ka pērn iedzīvotāji par saņemtajiem pakalpojumiem nebija norēķinājušies 108 968 eiro apmērā. Teju puse - 50 265 eiro - ir summa par apkures nodrošināšanu.

"Firmas.lv" dati liecina, ka pagājušajā gadā pašvaldības kapitālsabiedrības apgrozījums bija 236 418 eiro, bet peļņa - 2004 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)