Banner 980x90

Kandavas novadā vēlas veicināt dialogu starp domi, uzņēmējiem un jauniešiem

Jelgava, 27.okt., LETA. 31.oktobrī Kandavā tiksies Kandavas novada mazpulcēni, domes pārstāvji un uzņēmēji, lai veicinātu strukturētu dialogu starp jauniešiem un lēmumu pieņēmējiem, kā arī uzņēmējiem un atbildīgajiem par jaunatnes jomu, aģentūru LETA informēja biedrības Latvijas mazpulki projektu un mediju koordinatore Elīna Jogure.

Tikšanās notiek, īstenojot projektu "Jaunie novada saimnieki", lai jaunieši labāk izprastu uzņēmējdarbības nozīmi novadu izaugsmē, kopīgās diskusijās domātu, kā mērķtiecīgi audzināt jaunos uzņēmējus savā novadā, iedvesmotu jauniešus dzīvot savā novadā un pievērsties uzņēmējdarbībai.

"Šīs sarunas ir svarīgas, lai mudinātu jauniešus darīt vairāk savam novadam vajadzīgus darbus un kopīgiem spēkiem uzlabotu sava novada iedzīvotāju dzīves," pauda Jogure.

Jaunieši pirms diskusijas tikušies ar novada uzņēmējiem, lai noskaidrotu, kādas prasmes ir nepieciešamas, lai kļūtu par uzņēmēju un kāpēc svarīgi veidot uzņēmumus un saimniecības tieši lauku reģionos.

Diskusiju cikls "Sava novada saimnieki" notiks astoņos Latvijas novados.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)