Banner 980x90

Jauns Irlavas Sarkanā Krusta slimnīcas vadītājs darbu sāks februārī

Jelgava, 29.dec., LETA. 1.februārī darbu sāks jauns Irlavas Sarkanā Krusta slimnīcas vadītājs Kaspars Kārkliņš, aģentūru LETA informēja Tukuma novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Anda Kubiliusa.

Vērtējot pieteikumus pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Irlavas Sarkanā Krusta slimnīca" valdes locekļa amatam, komisija izvēlējusies Kārkliņu. Par viņa līdzšinējo pieredzi pašvaldība solīja informēt pēc pilnvarojuma līguma noslēgšanas ar domi.

Ņemot vērā, ka Kārkliņam pašlaik ir darba tiesiskās attiecības un saskaņā ar Darba likuma uzteikuma nosacījumiem savā darba vietā viņam jānostrādā mēnesis, dome un Kārkliņš ir vienojušies slēgt pilnvarojuma līgumu ar 1.februāri.

Plānots, ka Kārkliņa kandidatūra amatam tiks apstiprināta Tukuma novada domes janvāra sēdē.

Jau vēstīts, ka konkursā uz Irlavas Sarkanā Krusta slimnīcas vadītāja amatu saņemti trīs pretendentu pieteikumi.

Konkurss uz slimnīcas valdes locekļa amatu izsludināts pēc tam, kad ilggadējā vadītāja Valentija Embure ir devusies pensijā.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Embure kā direktore, bet vēlāk kā valdes locekle ārstniecības iestādi vadīja kopš 1997.gada.

Pašvaldībai piederošās kapitālsabiedrības SIA "Irlavas Sarkanā Krusta slimnīca" apgrozījums 2016.gadā bija 367 072 eiro, iestāde cieta 7627 eiro zaudējumus. Uzņēmums nodrošina ambulatoro medicīnisko palīdzību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)