Banner 980x90

Izvērtēs Jaunpils skiču konkursam iesniegtās idejas apkārtnes labiekārtošanai

4.septembrī plkst.10.00 Jaunpils novada domē notiks skiču izvērtēšanas un skiču devīžu atvēršanas sanāksme konkursā "Jaunpils novada administratīvās teritorijas centra publiskās ārtelpas labiekārtojuma koncepcija un risinājumi", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Jaunpils novada pašvaldībā noslēdzies atklātais ideju skiču konkurss "Jaunpils novada administratīvās teritorijas centra publiskās ārtelpas labiekārtojuma koncepcija un risinājumi", un ir iesniegti divi skiču pieteikumi. Ar skicēm iespējams iepazīties elektroniskā veidā pašvaldības mājaslapā un uz planšetēm Jaunpils muzejā.

Kā ziņots, konkursa dalībniekiem to projekti bija jāiesniedz Jaunpils novada pašvaldības kancelejā līdz šā gada 10.augustam. Šim nolūkam pašvaldības mājaslapā tika publicēts nolikums un karte ar attēliem, kas jāievēro skiču izstrādē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)