Banner 980x90

Engures novada pašvaldība par 21 040 eiro pirks zemi parka ierīkošanai

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Engures novada domes deputāti otrdien, 24.maijā, atbalstīja lēmumu par 21 040 eiro vērta zemesgabala iegādi parka izveidošanai, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Īpašums Jūras ielā 85a Engurē 0,3 hektāru platībā nostiprināts uz Engures evaņģēliski luteriskās draudzes vārda. Sertificēts nekustamā īpašuma eksperts Mārtiņš Vilnītis veicis īpašuma novērtējumu, nosakot, ka zemesgabala tirgus vērtība ir 24 800 eiro.

Pašvaldībā norāda, ka tās pienākums ir gādāt par savas administratīvās teritorijas labiekārtošanu, tostarp par parku ierīkošanu. Tāpēc lemts iegādāties zemesgabalu no draudzes par 21 040 eiro, kur perspektīvā taps parks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)