Banner 980x90

Deviņu pašvaldību atkritumu apsaimniekotājs "Piejūra" ievērojami kāpina apgrozījumu

Jelgava, 18.maijs, LETA. Pagājušajā gadā par 24% audzis deviņām pašvaldībām piederošās SIA "Atkritumu apsaimniekošanas sabiedrība "Piejūra" apgrozījums, liecina "Firmas.lv" dati.

2016.gadā atkritumu apsaimniekotāja apgrozījums bijis 1 919 228 eiro, bet pagājušajā gadā jau par ceturtdaļu lielāks - 2 371 402 eiro.

Ievērojami augusi arī peļņa, 2017.gadā sasniedzot 276 386 eiro, salīdzinot ar 194 217 eiro vēl pirms gada.

"Piejūra" apsaimnieko atkritumu poligonu "Janvāri" Talsu novadā, atkritumu šķirošanas-pārkraušanas stacijas Jūrmalā, Tukumā un Rojā, atkritumu pārkraušanas staciju Kandavā, dalītās atkritumu vākšanas punktus piejūras reģionā.

Turklāt šogad astoņas Kurzemes pašvaldības uzņēmumam uzticējušas atkritumu apsaimniekošanu savos novados, tāpēc, kā norādīts atkritumu apsaimniekotāju gada pārskatā, uzņēmums varēs palielināt darbinieku skaitu. Indras Rassones vadītajā uzņēmumā pērn nodarbināti vidēji 55 darbinieki.

"Piejūra" pieder Tukuma, Talsu, Jaunpils, Engures, Kandavas, Rojas, Mērsraga, Dundagas novadu, kā arī Jūrmalas pašvaldībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)