Banner 980x90

Atsavinās nekustamo īpašumu valsts autoceļa Tukums-Kuldīga rekonstrukcijas projekta īstenošanai

Valdība vakar atļāva Satiksmes ministrijai atsavināt nekustamo īpašumu Matkules pagastā, Kandavas novadā, kas nepieciešams valsts autoceļa Tukums-Kuldīga posma rekonstrukcijas projekta īstenošanai.

Kā skaidro ministrijā, minētā nekustamā īpašuma atsavināšanai atlīdzība kompensējama ar valsts nekustamo īpašumu Matkules pagastā un daļu izmaksājot naudā.

Izdevumi, kas saistīti ar nekustamā īpašuma atsavināšanu un ierakstīšanu zemesgrāmatā, tiks segti no valsts budžeta 2014.gadam programmas "Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) projektu un pasākumu īstenošana" apakšprogrammas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)