Banner 980x90

Tukumā noskaidrots ātrākais rāpotājs

Svētdien, 6.jūlijā, Tukuma pilsētas Rožu svētku laikā noskaidroti ātrākie mazuļi rāpotāji, kuri godam pierādīja, ka sportot var sākt arī dažu mēnešu vecumā, pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informē a/s Tukuma piens mārketinga vadītājs Armands Artihovičš.

Kopumā sacensībās piedalījās vairāki desmiti mazuļu, kuri sacentās četrās vecuma grupās.

Šis pasākums pirmo reizi tika rīkots 2002.gadā un nu jau sucams par tradicionālu pilsētas svētku sastāvdaļu.
Pasākums guvis lielu atsaucību, ik gadu tajā piedalās vairāki desmiti bērnu. Mazie ātrrāpotāji bija iedalīti četrās vecuma grupās: no sešiem līdz 7,5 mēnešiem, no 7,5 līdz 9,5 mēnešiem, no 9,5 līdz 11,5 mēnešiem un no 11,5 līdz 12 mēnešiem. Mazie sportisti rāpojot veica trīs līdz piecu metru garu distanci.

Par veiklākajiem kļuva Emīlija Angela Scerbo, Marsels Ločmelis, Gustavs Bērziņš, Māris Loginusun Mariss Budencovs. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)