Banner 980x90

Telpu meklēšanu Tukuma novada Dzimtsarakstu nodaļai varētu sākt šonedēļ

Jelgava, 21.aug., LETA. Šonedēļ Tukuma novada pašvaldība plāno publiskot sludinājumu par nedzīvojamo telpu nomas piedāvājumu atlasi Dzimtsarakstu nodaļai, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Anda Kubiliusa.

Iepriekš dome lēma rīkot šādu atlasi, taču papildus nolemts jautājumu izskatīt arī Īpašumu apsaimniekošanas un privatizācijas komisijā, tāpēc telpu nomas piedāvājumu atlase Dzimtsarakstu nodaļas funkciju nodrošināšanai vēl nav veikta. Komisijā precizēti telpu nomas atlases kritēriji un šonedēļ tiks publicēts sludinājums par nomas objektu.

Pašlaik pašvaldība nomā telpas no SIA "Amatnieks", kas izmaksā 5,89 eiro par kvadrātmetru, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli, jeb 1450 eiro mēnesī, skaidroja Kubiliusa.

Jau vēstīts, ka Tukuma novada dome lēmusi izsludināt nedzīvojamo telpu nomas piedāvājumu atlasi Dzimtsarakstu nodaļas funkciju nodrošināšanai, jo pašvaldības rīcībā nav piemērotu telpu, kurās būtu iespējams izvietot Dzimtsarakstu nodaļu Pašlaik Tukuma novada Dzimtsarakstu nodaļa izvietota telpās, kas tiek nomātas no SIA "Amatnieks". Nomas līguma termiņš beidzies maija sākumā, taču pašvaldība noslēgusi vienošanos par līguma termiņa pagarināšanu līdz jaunu telpu atrašanai.

Lai nodrošinātu Dzimtsarakstu nodaļas darbu, pašvaldība plāno salīdzināt nomas piedāvājumus. Rīkot nomas piedāvājumu atlasi deputāti deleģējuši pašvaldības Īpašumu nodaļai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)