Banner 980x90

Par pusmiljonu eiro atjaunoti vairāki ceļi Engures novadā

Rīga, 28.dec., LETA. Engures novada pašvaldība ir īstenojusi projektu "Uzņēmējdarbības atbalsta infrastruktūras attīstība Engures novadā", par 584 040 eiro rekonstruējot vairākus ceļus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Projekta mērķis bija uzlabot uzņēmējdarbības vidi Engures novadā, pārbūvējot pašvaldības autoceļus un ielas.

Ceļa infrastruktūras uzlabošana tika veikta trīs objektos - Smārdes industriālajā parkā, Milzkalnes ciematā un Smārdes pagastā ceļa posmā Durbe-Balvas. Smārdes industriālais parks ir ieguvis sakārtotus iekšējos ceļus, Milzkalnes ciematā Šlokenbekas un Pļavas ielai izveidota asfaltēta pieeja galvenajam autoceļam, bet ceļam Durbe-Balvas un ceļa Jelgavas šoseja-Balvas-Brieži posmā ir būtiski uzlabota nestspēja.

Darbu izpildei tika rīkota iepirkuma procedūra, par kuras uzvarētāju tika atzīts vietējais būvnieks SIA "Strabag".

Kopējās projekta izmaksas ar ir 584 040 eiro, no tiem 85% jeb 496 434 eiro līdzfinansēja Eiropas Reģionālās attīstības fonds. 65 704 eiro segti no domes budžeta, bet pārējo summu finansēja valsts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)