Banner 980x90

Maināmo paklāju noma perfektai telpu tīrībai rudenī

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Uz apavu zolēm telpā tiek ienesti ne tikai dubļi, bet arī mikrobi, kas aktīvi vairojas mitrā vidē. Lai saglabātu biroju un mājas tīru, nolieciet pie ieejas speciālu paklāju, kas aizturēs pat sīkākos gružus un savāks dubļus. Maināmo paklāju noma ir ērts risinājums gan uzņēmumiem, gan privātpersonām, jo par paklāju nomaiņu rūpēsies profesionāļu komanda, un Jūsu telpas būs nevainojami tīras.

Trīs iemesli, kāpēc izvēlēties paklāju nomu
Ikviens paklājs kalpo ilgāk un efektīvāk, ja to pareizi kopj, taču ne vienmēr var nodrošināt kvalitatīvu paklāju tīrīšanu paša spēkiem. Maināmo paklāju noma ir izdevīgs un ērts variants cilvēkiem, kuri vēlas uzturēties tīrās telpās. Salīdzinot ar paklāja tīrīšanu saviem spēkiem, paklāju nomai ir vairākas priekšrocības:
- paklāji tiek tīrīti ar profesionāliem uzkopšanas līdzekļiem;
- tīrīšana notiek, ievērojot drošības tehniku;
- netīrs paklājs tiek nomainīts uz jaunu, un telpas nepaliek bez aizsardzības ne uz vienu stundu.

Kvalitatīvi paklāji un augstākās klases apkalpošana
Paklāju nomu piedāvā tekstila serviss "Berendsen" – uzņēmums ar ilgu vēsturi un plašu pieredzi telpu higiēnas jautājumos. "Berendsen" paklāji ir izturīgi un atraktīvi, tāpēc tie pilda divas funkcijas vienlaikus: aiztur netīrumus un piešķir telpām stilīgu akcentu. "Berendsen" paklāju noma ir ērta un ātra. Kad paklājs ir kļuvis netīrs, speciālistu komanda ieradīsies pie Jums, lai nomainītu paklāju uz jaunu. Daži paklāju veidi tiek nomainīti vismaz reizi nedēļā. Cenā ir iekļauta paklāja
- piegāde;
- nomaiņa;
- mazgāšana. 

Paklāji ikdienai un svētkiem
"Berendsen" piedāvājumā atradīsiet paklājus no dažādiem materiāliem. Jūs varat iznomāt:
- gumijas, neilona un kokvilnas paklājus visa veida netīrumu savākšanai;
- logo un dizaina paklājus uzņēmumiem;
- sarkanos paklājus svētkiem;
- komforta paklājus grīdām ar slidenu virsmu.

Maināmo paklāju noma kļūst sevišķi aktuāla rudenī, kad netīrumu apjoms uz ielām būtiski palielinās. Lai telpas nekļūtu par dubļu krātuvēm, "Berendsen" iesaka gumijas vai neilona paklājus. Tie veiksmīgi aiztur gandrīz 100 % netīrumu un spēj uzsūkt lielu ūdens daudzumu. "Berendsen" inovatīvajiem gumijas paklājiņiem ir vannveida padziļinājums, kas savāc visus dubļus vienuviet un samazina noplūdes iespēju.

Telpu tīrība ir svarīga gan darbā, gan mājās, tāpēc ir vērts piemeklēt atbilstošu paklāju, kas pasargās Jūs no netīrumiem un mikrobiem. Ienāciet berendsen.lv un sarunājiet tikšanos ar uzņēmuma pārstāvi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)