Banner 980x90

Jaunpils pašvaldība apkopo viedokļus par iespējām izmantot Lielapsauju ezeru

Rīga, 29.nov., LETA. Izstrādājot Lielapsauju ezera apsaimniekošanas plānu, Jaunpils novada pašvaldība aicina arī iedzīvotājus paust viedokli par iespējām izmantot ūdenstilpi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Aptaujas mērķis ir noskaidrot iedzīvotāju paradumus un viedokli attiecībā uz Lielapsauju ezera teritorijas izmantošanu. Aptaujas rezultāti apkopotā veidā tiks izmantoti Lielapsauju ezera apsaimniekošanas plāna 2019.-2029.gadam izstrādē, ko veic SIA "Reģionālie projekti".

Pašvaldība aicina iedzīvotājus informēt gan par ezera apmeklēšana mērķiem, gan novērtēt dažādus faktorus attiecībā uz Lielapsauju ezeru un apkārtni. Piemēram, iedzīvotājiem jānovērtē, cik ļoti viņus apmierina ūdens kvalitāte, vides stāvoklis, iespējas makšķerēt, peldēties, atpūsties pie ezera, kā arī piekļuves iespējas ezeram un zivju daudzums ūdenstilpē.

Iedzīvotāji aicināti arī nosaukt galvenās problēmas saistībā ar ezeru, kas būtu jāatrisina pašvaldībai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)