Banner 980x90

Zivju konservu ražotāja "Unda" apgrozījums pērn pieauga par 30,3%

Rīga, 5.jūl., LETA. Zivju konservu ražotājs "Unda" pagājušajā gadā strādāja ar 4,009 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 30,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi saruka par 24,8% - līdz 250 367 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka aizvadītajā gadā uzņēmums strādāja vienā maiņā bez ražošanas pārtraukumiem. Kompānija turpināja darbu pie izmaksu optimizēšanas, pilnveidojot administratīvo struktūru un uzlabojot darba apstākļus, lai palielinātu darba ražīgumu ražošanas procesā. Uzņēmums saglabāja un uzlaboja sadarbību ar esošajiem klientiem, kā arī piesaistījis jaunus.

Pēc "Undas" vadības vēstītā, kompānija pērn turpināja darbu pie jaunu tirgu apgūšanas un jaunu partneru atrašanas. Tāpat "Unda" pērn ar nozares asociāciju atbalstu piedalījās zivrūpniecības nozarei svarīgās izstādēs Beļģijā, Francijā un Japānā. Klātienē kompānijas pārstāvji apmeklēja arī lielākos sadarbības partnerus, lai kopīgi diskutētu par sadarbības paplašināšanu, pārdošanas apmēru palielināšanu un citiem nākotnes plāniem.

Vadības ziņojumā arī vēstīts, ka "Unda" pērn investēja jauna autoklāva iegādē ar mērķi paaugstināt energoefektivitāti un modernizēt iekārtas sterilizācijas iecirknī, projektu īstenojot ar Eiropas Zivsaimniecības fonda atbalstu. Tāpat kompānija modernizēja laboratorijas telpas un iekārtas, kā arī veica citus uzlabojumus.

Turpmāk uzņēmums plāno turpināt uzlabot produktivitāti, tādējādi samazinot vienas vienības ražošanas izmaksas. Tāpat ir plānots turpināt modernizēt ražošanas telpas, teikts vadības ziņojumā.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2017.gadā "Unda" strādāja ar 3,076 miljonu eiro apgrozījumu, kas bija par 38,9% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi pieauga 2,4 reizes - līdz 333 076.

Uzņēmums dibināts 1992.gadā, un tā pamatkapitāls ir 694 275 eiro. "Unda" pieder vairākām privātpersonām. Uzņēmuma pamatdarbība ir zivju konservu ražošana un realizācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)