Banner 980x90

Zemgalē aizturēti divi autovadītāji-kukuļdevēji

Rīga, 19.aug., LETA. Aizvadītajā nedēļas nogalē Zemgalē sākti divi kriminālprocesi pret autovadītājiem, kuri piedāvājuši policijas darbiniekiem kukuļus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Viens no autovadītājiem, 1965.gadā dzimis vīrietis, vadot "Volkswagen Caddy", apturēts Tukuma novada Tumes pagastā. Viņš traucies ar ātrumu 115 kilometri stundā (km/h) vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h. Lai izbēgtu no nepatikšanām, autovadītājs piedāvājis policistiem 40 eiro lielu kukuli.

Savukārt otrs autovadītājs, 1976.gadā dzimušais, vadījis automašīnu "Subaru Outback". Viņš Pļaviņās, vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā, braucis ar ātrumu 76 kilometri stundā. Izvairoties no administratīvās atbildības, autovadītājs piedāvājis policistiem 30 eiro lielu kukuli.

Par abiem gadījumiem sākti kriminālprocesi par kukuļdošanu. Bargākais sods par noziegumu ir brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)