Banner 980x90

Tukuma novada domes priekšsēdētāja tiešraižu skaitu mēnesī varētu palielināt līdz trim

Jelgava, 16.apr., LETA. Tukuma novada domes priekšsēdētāja Ērika Lukmana ("Tukuma pilsētai un novadam") video tiešraižu skaitu mēnesī varētu palielināt līdz trim iepriekš iecerēto divu vietā, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Laukmane.

Pirmā tiešraide notika 12.aprīlī, un pirms tās no iedzīvotājiem saņemti astoņi jautājumi, savukārt tiešraides laikā domes priekšsēdētājs atbildēja vēl uz četriem iedzīvotāju jautājumiem. Tiešsaistē tiešraidi skatījās 45 cilvēki, un pašlaik "Facebook" ievietoto tiešraides ieraksts ir noskatīts teju pusotru tūkstoti reižu.

Nākamā tiešraide notiks 19.aprīlī plkst.16, savukārt nākamajā ceturtdienā paredzēta domes sēdes tiešraide.

"Skatīsimies, kā tiks iesūtīti jautājumi, kāda būs iedzīvotāju atsaucība un interese. Sākumā esam plānojuši divas video tiešraides mēnesī un domes sēdes tiešraidi mēneša beidzamajā ceturtdienā. Taču, ja iedzīvotāju atsaucība un jautājumu skaits pieaugs, plānojam, ka tiešraides varētu būt trīs ceturtdienas mēnesī," skaidroja Laukmane, piebilstot, ka ceturtajā mēneša ceturtdienā, kā parasti, tiešsaistē varēs vērot domes sēdi.

Jau vēstīts, ka atbilžu sniegšanai uz iedzīvotāju un arī mediju jautājumiem Tukuma novada dome turpmāk katru otro ceturtdienu rīkos interneta tiešraides. Tiešraide varētu ilgt 20 minūtes. Pirmajās tiešraidēs piedalīsies Lukmans, taču nākotnē, iespējams, arī viņa vietnieki, izpilddirektors vai citi domes administrācijas pārstāvji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)