Banner 980x90

Tukumā dzēris kravas auto vadītājs atsakās veikt alkohola pārbaudi un pretojas policistiem

Rīga, 31.jūl., LETA. Otrdien Tukumā aizturēts kāds iereibis kravas mašīnas vadītājs, kurš atteicies no atkārtotas alkohola koncentrācijas pārbaudes un pretojies policistiem, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā.

1983.gadā dzimušā vadītais kravas seglu vilcējs "Volvo FM" savienojumā ar piekabi "Groenewold" apturēts pēc plkst.20 Zemītes ielā Tukumā. Pirmajā pārbaudē viņam konstatēts 2,39 promiļu reibums, bet no atkārtotas pārbaudes vīrietis atteicies.

Policijai turpinot darbu, vīrietis nav pakļāvies prasībām atgriezties savā transportlīdzekli, izrādījis fizisku pretošanos. Tāpēc vīrietis aizturēts.

Pēc aizturēšanas vadītājs nogādāts ārstniecības iestādē, lai noteiktu alkohola koncentrāciju asinīs, taču arī tur viņš analīžu veikšanai nav piekritis.

Vīrietim draud sods par auto vadīšanu alkohola reibumā un nepakļaušanos policijas darbinieku likumīgajām prasībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)