Banner 980x90

SPRK rīko uzklausīšanas sanāksmi par gaidāmajiem Jūrmalas ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifiem

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) šodien rīko uzklausīšanas sanāksmi Jūrmalas pilsētas iedzīvotājiem par SIA "Jūrmalas ūdens" iesniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu.

Rīga, 15.nov., LETA. Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) šodien rīko uzklausīšanas sanāksmi Jūrmalas pilsētas iedzīvotājiem par SIA "Jūrmalas ūdens" iesniegto ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projektu, aģentūru LETA informēja SPRK. Sanāksme notiks plkst.12 Jūrmalas pilsētas pašvaldības administrācijas ēkas zālē (1.stāvs), Jomas ielā 1/5. Jaunais ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifu projekts paredz ūdensapgādes tarifu 1,09 eiro par kubikmetru apmērā, savukārt kanalizācijas pakalpojumu tarifs paredzēts 1,78 eiro par kubikmetru. Tarifus plānots piemērot Jūrmalas pilsētā. Tarifu projektā nav iekļauts pievienotās vērtības nodoklis (PVN). Patlaban ūdensapgādes tarifs Jūrmalas pilsētā ir 0,9 eiro par kubikmetru, bet kanalizācijas pakalpojumu tarifs ir 1,71 eiro par kubikmetru bez PVN. Sanāksmē, kurā aicināti piedalīties "Jūrmalas ūdens" ūdenssaimniecības pakalpojumu lietotāji, "Jūrmalas ūdens" pilnvarotais pārstāvis iepazīstinās ar plānotā ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifa projekta būtību un ekonomisko pamatojumu. SPRK norāda, ka "Jūrmalas ūdens" aprēķinātais un iesniegtais tarifu projekts vēl var mainīties tā izskatīšanas laikā. SIA "Jūrmalas ūdens" reģistrēta 1995.gada beigās, un tās pamatkapitāls ir 28 212 032 eiro, liecina "Firmas.lv" dati. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Jūrmalas pilsētas dome. 2018.gadā "Jūrmalas ūdens" apgrozījums bija 5,37 miljoni eiro, bet kompānijas zaudējumi bija 497 511 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)