Banner 980x90

SIA "Degran" – videonovērošana, ugunsdrošības signalizācija, apsardzes sistēmas

Videonovērošana nodrošina drošību un ir labs līdzeklis, lai pārraudzītu darba procesus uzņēmumā. Tā spēj pasargāt no nelūgtiem viesiem privātīpašumā vai zādzības gadījumā noskaidrot, kurš to ir veicis. 

Videonovērošana

Videonovērošana nodrošina drošību un ir labs līdzeklis, lai pārraudzītu darba procesus uzņēmumā. Tā spēj pasargāt no nelūgtiem viesiem privātīpašumā vai zādzības gadījumā noskaidrot, kurš to ir veicis. Videonovērošana sniedz vairākas priekšrocības, piemēram, iespēju pārraudzīt ražošanas un biznesa procesus uzņēmumā, kad tā īpašnieks ir devies prom, tā nodrošina papildu aizsardzību, kā arī bieži vien videonovērošanas sistēmu esamība atrisina strīdīgas situācijas.

Drošības sistēmu risinājumu uzņēmums SIA "Degran" piedāvā videonovērošanas sistēmu uzstādīšanu un vecās sistēmas modernizāciju. Uzņēmums piedāvā modernākās videonovērošanas sistēmas, kas ļauj video ierakstus noskatīties attālināti viedtālrunī vai datorā, izmantojot interneta starpniecību. SIA "Degran" piedāvā videonovērošanas sistēmu uzstādīšanu mājās, ofisos, bāros, autostāvvietās un citos klientam nepieciešamos objektos.

Lasiet vairāk: www.degran.lv

Ugunsdrošības signalizācija

Ikvienā privātīpašumā, apdzīvotā īpašumā, noliktavā vai sabiedriskajā ēkā ir nepieciešama ugunsdrošības signalizācija, jo no uguns nelaimes nav pasargāts neviens. Ugunsdrošības signalizācijai ir ļoti liela nozīme ugunsgrēka gadījumā, jo tā laikus var brīdināt cilvēkus par draudošām briesmām un veikt tūlītēju evakuāciju.

SIA "Degran" piedāvā ugunsdrošības signalizācijas sistēmas privātmājām, birojiem, sabiedriskajām ēkām un citiem klienta norādītajiem objektiem. Uzņēmums nodrošina izvēlētā objekta ugunsdrošības signalizācijas sistēmu projektēšanu un uzstādīšanu, ņemot vērā katra objekta specifiku. SIA "Degran" piedāvā automātiskās balss ugunsgrēku izziņošanas sistēmas, kas nelaimes gadījumā ziņos par ugunsgrēka izcelšanos, tādējādi objekta apmeklētājiem palīdzēs laikus evakuēties no draudošajām briesmām.

Lasiet vairāk: www.degran.lv

Apsardzes sistēmas

Apsardzes sistēmas nodrošina papildu drošību un informē gadījumos, kad tiek pārkāpts drošības protokols norādītajā objektā. Ikviens vēlas justies droši savā mājoklī vai ofisā, tāpēc, uzstādot apsardzes sistēmu, tiek garantēta drošība un nepārtraukta objekta uzraudzība.

SIA "Degran" piedāvā iespēju apsargāt dzīvokļus, privātmājas, tirdzniecības vietas, birojus un citus objektus visu diennakti bez drošības personāla klātbūtnes. Apsardzes sistēmu uzstādīšana rūpēsies par drošību, kā arī trauksmes gadījumā nekavējoties informēs ātrās reaģēšanas komandu. SIA "Degran" pirms apsardzes sistēmu uzstādīšanas veiks objekta apskati un ieteiks piemērotāku drošības sistēmu tehnisko risinājumu, kas atbilst objekta specifikai. Pēc apsardzes sistēmas uzstādīšanas uzņēmums nodrošina instruktāžu gan vadītājiem, gan darbiniekiem vai mājokļa iemītniekiem par sistēmas lietošanu.

Lasiet vairāk: www.degran.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)