Banner 980x90

SIA "Baltic Management Force" – veļas mašīnas, veļas žāvētāji, trauku mazgājamā mašīna

Veļas mašīnas jau sen kļuvušas par tām iekārtām, bez kurām nu nekādi nevar iedomāties ikdienas sadzīvi. Kā nekā – tās, tāpat kā citas tehnoloģijas, krietni atvieglo mūsu dzīvi, ļaujot ietaupīt tik dārgo laiku. Taču mūsdienās veļas mašīnas tiek aprīkotas ar visdažādākajiem parametriem un daudzām noderīgām funkcijām, kas pircējos bieži vien izraisa apjukumu un krietni sarežģī galīgā lēmuma pieņemšanu.

Veļas mašīnas

Veļas mašīnas jau sen kļuvušas par tām iekārtām, bez kurām nu nekādi nevar iedomāties ikdienas sadzīvi. Kā nekā – tās, tāpat kā citas tehnoloģijas, krietni atvieglo mūsu dzīvi, ļaujot ietaupīt tik dārgo laiku. Taču mūsdienās veļas mašīnas tiek aprīkotas ar visdažādākajiem parametriem un daudzām noderīgām funkcijām, kas pircējos bieži vien izraisa apjukumu un krietni sarežģī galīgā lēmuma pieņemšanu par to, kuru veļas mazgājamo mašīnu no veikalu bagātīgā klāsta īsti izvēlēties, lai pēc laika nebūtu nožēlas par veikto pirkumu.

Aplūkojot sadzīves tehnikas veikalos piedāvātās veļas mašīnas un apdomājot, kura no visām būtu piemērotākā konkrētai mājsaimniecībai, vispirms jāizlemj, kādā telpā tā tiks novietota, un tad, atkarībā no telpas izmēriem, jāsaprot, kāda tipa tehnika tajā iederēsies vislabāk – augšas ielādes, priekšas ielādes vai iebūvējamā. Piemēram, augšas ielādes veļas mašīnas parasti ir kompaktākas, tāpēc tās vislabāk iederas mājokļos ar nelielu kvadratūru. Tālāk jāapsver optimālākā veļas mašīnas ietilpība, izejot no tā, cik daudz veļas parasti nepieciešams mazgāt. Jāņem vērā, ka, nopērkot pārāk mazas ietilpības tehniku, var krietni pieaugt elektrības patēriņš, jo veļa būs jāmazgā vairākās porcijās. Visbeidzot ir jātiek skaidrībā, kādas veļas mašīnas funkcijas būs nepieciešamas, lai veļas mazgāšanas process būtu maksimāli ērts un vienkāršs.

SIA "Baltic Management Force" interneta veikalā www.1tehnika.lv plašā klāstā tiek piedāvātas pasaulē pieprasītā zīmola "Whirlpool" veļas mašīnas, kas izceļas ar ļoti daudzām inovatīvām un gudrām funkcijām. Viena no tām ir, "Fresh Care+", kas ļauj saglabāt drēbes svaigas un mīkstas pat vairākas stundas pēc veļas mazgāšanas. "Whirlpool" veļas mašīnas ir ļoti daudzveidīgas, tāpēc, lai atvieglotu pircēju izvēli, interneta veikala 1tehnika.lv klientu apkalpošanas speciālisti labprāt konsultēs par jebkuriem ar tehnikas iegādi saistītiem jautājumiem.

Lasiet vairāk: www.1tehnika.lv

Veļas žāvētāji

Gan tiem, kas vēl tikai plāno iegādāties veļas mazgājamo mašīnu, gan arī tiem, kam tāda jau ir, noteikti aktuāls ir jautājums par to, kā maksimāli efektīvi izžāvēt veļu. Daudzās veļas mašīnās jau ir integrēti veļas žāvētāji, kas ir ļoti ērti, taču gadījumos, kad veļas mazgājamā mašīna nopirkta bez žāvēšanas funkcijas, veļas žāvētāju var iegādāties arī atsevišķi. Jebkurā gadījumā veļas žāvētāji palīdzēs drēbju mazgāšanas procesu padarīt krietni ērtāku un mazāk laikietilpīgu, jo nebūs jātērē laiks veļas izkarināšanai un jāgaida, kamēr tā kļūs sausa. Veļas žāvētāji ir īsts glābiņš aizņemtiem cilvēkiem, kas pastāvīgi atrodas kustībā ārpus mājas un kam ir svarīgi, lai vienmēr būtu pieejamas svaigas un tīras maiņas drēbes.

Tāpat veļas žāvētāji ir gudrs risinājums vietas taupīšanai mājoklī, kas ir īpaši būtiski tiem, kas dzīvo nelielos vienistabas vai studio tipa dzīvokļos, kur sarežgīti atrast vietu drēbju žāvēšanai. Arī lielām ģimenēm šāda sadzīves tehnika ir optimālākais risinājums, lai nebūtu jāmeklē papildu vietas, kur izkārt lielo drēbju daudzumu. Turklāt būtiski, ka veļas žāvētāji ļauj izvairīties no mitra gaisa mājoklī un diskomforta, kas rodas, žāvējot veļu dabiskā ceļā.

Sabiedrībā ir plaši izplatīts mīts, ka veļas žāvētāji bojā audumu, taču tā nebūt nav. Mūsdienu tehnika tieši pretēji – paildzina apģērba kalpošanas laiku, turklāt ļauj ilgāk saglabāt drēbes svaigas. www.1tehnika.lv interneta veikalā ir plašs sortiments gan ar veļas mašīnām/ žāvētājiem, gan atsevišķām žāvēšanas iekārtām no visā pasaulē iecienīta un uzticama zīmola "Whirlpool", tāpēc ikviens šeit varēs atrast savām vajadzībām atbilstošāko tehniku. Taču, ja ir grūtības izvēlēties, internetveikala konsultanti labprāt palīdzēs ar profesionālu padomu.

Lasiet vairāk: www.1tehnika.lv

Trauku mazgājamā mašīna

Daudzus noteikti kaitina netīro trauku kalni izlietnē, sevišķi, kad nemaz nav laika tos nomazgāt. Tieši tāpēc cilvēki tik augstu novērtē tādu tehniku kā trauku mazgājamā mašīna, kas pilnībā atbrīvo no raizēm par nemazgātiem traukiem un to mazgāšanas vietā ļauj nodoties patīkamākām nodarbēm un atpūtai. Trauku mazgājamā mašīna ir ļoti praktisks risinājums, kas sniedz lielāku neatkarību. Piemēram, pirms došanās uz darbu tajā var salikt netīros traukus, bet, atgriežoties mājās, trauki jau būs tīri, sausi un mirdzoši, un gatavi ēdiena pasniegšanai pie ģimenes vakariņu galda.

Jebkura tehnika tiek radīta tam, lai atvieglotu cilvēku dzīvi un ietaupītu laiku. Arī trauku mazgājamā mašīna nav izņēmums. Tomēr bez laika ekonomijas trauku mazgājamā mašīna papildus sniedz arī iespēju samazināt ūdens patēriņu un līdz ar to arī ietaupīt naudu par komunālajiem pakalpojumiem. Trauku mazgājamā mašīna patērēs līdz pat trim reizēm mazāk ūdens nekā, ja tāds pats trauku daudzums tiktu mazgāts ar rokām. Arī par elektrības patēriņu nav jāsatraucas, jo nu jau visai mūsdienu tehnikai ir augsta energoefektivitātes klase, kas ilgtermiņā atstāj pozitīvu ietekmi uz mājsaimniecības budžetu.

Mazgājot traukus ar rokām, parasti tiek izmantotas švammes vai lupatiņas, bet tajās, kā zināms, ar laiku savairojas milzumdaudz kaitīgo mikrobu, kas rezultātā nokļūst arī uz traukiem, lai cik labs mazgāšanas līdzeklis netiktu izmantots. Pateicoties augstai temperatūrai mazgāšanas procesā un speciālām ražotāju integrētām tehnoloģijām, trauku mazgājamā mašīna daudz efektīvāk atbrīvos traukus no netīrumiem un sterilizēs tos, iznīcinot visas baktērijas.

Šie daudzie ieguvumi runā paši par sevi, tāpēc, ja plānojat arī savu mājsaimniecību papildināt ar šādu iekārtu, apmeklējiet www.1tehnika.lv. Internetveikalā par naudas makam draudzīgu cenu pieejama gan brīvi stāvoša, gan iebūvējama "Whirlpool" trauku mazgājamā mašīna ar visdažādākajiem mazgāšanas režīmiem, lai ikviens varētu atrast sev to labāko. Nepieciešamības gadījumā izdarīt izvēli palīdzēs pieredzējušie 1tehnika.lv klientu apkalpošanas speciālisti.

Lasiet vairāk: www.1tehnika.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)