Banner 980x90

Pie Abavas tilta Kandavā par teju 40 000 eiro taps piestātne

Rīga, 5.sept., LETA. Drīzumā plānots sākt darbus Abavas upes krastā pie tilta Kandavā, kur par 39 935 eiro plānots izbūvēt laivu piestātni, aģentūra LETA uzzināja Kandavas novada pašvaldībā.

Daļa no piestātnes izvietosies uz pontoniem un ziemas periodā būs no upes izceļama.

Līgums ar būvnieku ir noslēgts, un iepirkuma rezultātā darbus veiks SIA "Smart Energy". Projekta termiņš - nākamā gada pavasaris.

Projekts atbalstu guvis Valsts vides fondā, bet kopējās darbu izmaksas ir 39 935 eiro. Galvenokārt šī summa segs laipas izbūves izmaksas. Savukārt celiņa atjaunošana, kas sākotnēji plānota, un kas arī atvieglotu piekļuvi upes krastam, šajā projektā nav paredzēta un pašlaik tiek atlikta kā nākotnē īstenojama iecere.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)