Banner 980x90

Kustību festivāls "Jaunpils 2019" pulcēs vairāk nekā 800 dejotāju

Rīga, 18.marts, LETA. 26.aprīlī vairāk nekā 800 kustību mākslas lietpratēji un amatieri pulcēsies kustību festivālā "Jaunpils 2019", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Irēna Martuzāne.

Festivāla mērķis ir apvienot kustības mākslu ar videi draudzīgu un "zaļu" dzīvesveidu. Festivāls apvieno visa vecuma dejotājus.

Martuzāne skaidroja, ka festivāla dienā īpaši padomāts par veselīgu un videi draudzīgu izklaidi. Pie dejotājiem ciemosies Ezītis no "Zaļās jostas", aicinot izzināt dažādu atkritumu veidu pārstrādes iespējas. Izmantojot dažādus, arī otrreizējos materiālus, bērni tiks aicināti piedalīties bezmaksas radošajās darbnīcās - sveču marmorizēšanā, vizītkaršu un atklātnīšu darināšanā, ziedu izgatavošanā, kā arī spēlēt viduslaiku spēles.

Festivāla svinīga atklāšana notiks plkst.14 Jaunpils pils zālē un pagalmā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)