Banner 980x90

Kandavas novada dome galvos komunālā uzņēmuma 756 788 eiro kredītu

Rīga, 20.maijs, LETA. Kandavas novada pašvaldība sniegs galvojumu SIA "Kandavas komunālie pakalpojumi" 756 788 eiro aizņēmuma saņemšanai, lēmusi novada dome.

Pašvaldības kapitālsabiedrība īsteno projektu "Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Kandavā, II kārta". Projekta mērķis ir centralizētās kanalizācijas sistēmas paplašināšana Kandavas aglomerācijā - Lāčplēša, Skolas, Parka, Sabiles, Tūju, Kurzemes, Vidzemes, Uzvaras, Raiņa, Lielā ielā.

Aplēsts, ka ieceres īstenošana dos iespēju 318 iedzīvotājiem pieslēgties pilsētas kanalizācijai un izmantot sabiedriskos ūdenssaimniecības pakalpojumus, uzlabojot to pieejamību un kvalitāti, nodrošinot kvalitatīvu dzīves vidi, samazinot vides piesārņojumu un ūdenstilpju eitrofikāciju. Vien no projekta mērķiem ir arī veicināt Eiropas Savienības direktīvu prasību izpildi ūdenssaimniecības jomā.

Projekta realizācijai ir nepieciešams finansējums 756 788 eiro apmērā, un Kandavas komunālo pakalpojumu rīcībā šādu līdzekļu nav, tāpēc būvniecības darbus plānots veikt, ņemot aizņēmumu Valsts kasē.

Atbalstot uzņēmuma iniciatīvu, deputāti lēma sniegt galvojumu 756 788 eiro kredīta saņemšanai. Aizņēmumu komunālo pakalpojumu sniedzējs ņems uz 30 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)