Banner 980x90

Jaunpils novada pašvaldībai jāatgriež LVC nepamatoti izlietotie 1746 eiro

Jelgava, 9.janv., LETA. Pamatojoties uz VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) Iekšējās audita daļas pārbaudes rezultātiem, Jaunpils novada pašvaldībai autoceļu uzturēšanai paredzētajā speciālajā budžetā jāatgriež nepamatoti izlietotā mērķdotācija 1746 eiro apmērā, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

LVC daļa ir veikusi pārbaudi par mērķdotācijas pašvaldību autoceļiem izlietošanas likumību, lietderību un pareizību. Pārbaudē secināts, ka mērķdotācijas līdzekļi 1746 eiro apmērā, izbūvējot gājēju celiņu uz Viesatu pagasta pārvaldi, nav izlietoti atbilstoši normatīvajiem aktiem un ir atgriežami autoceļu uzturēšanai paredzētajā budžetā.

Dome pēdējā 2017.gada sēdē pieņēma zināšanai LVC pārbaudes rezultātus un lēma atmaksāt pašvaldības autoceļu uzturēšanai paredzētajā speciālajā budžetā 1746 eiro. Par līdzekļu atmaksu tiks informēta LVC Finanšu uzraudzības daļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)