Banner 980x90

Atsvaidzini savu vizuālo tēlu ar krāsainajām lēcām

Sievietēm patīk rūpēties par ārējo izskatu, izcelt savu skaistumu un arī veidot oriģinālu, personību paspilgtinošu stilu. To visu var panākt ar dažādiem līdzekļiem un metodēm. Tas var būt apģērbs, kosmētika, frizūra, aksesuāri. Bet vai jums ir ienācis prātā, ka par vizuālā tēla "odziņu" varat padarīt krāsainās kontaktlēcas?

Krāsainās kontaktlēcas kļūst arvien populārākas, tās izvēlas ne tikai atsevišķiem gadījumiem kā piemēram, ballītēm, karnevāliem vai maskām, bet arī kā acu krāsas korekcijas līdzekli nēsāšanai ikdienā.

Krāsainās lēcas der arī tiem, kuriem redze ir laba
Jāprecizē, ka krāsainās kontaktlēcas nav domātas tikai tiem, kuriem kontaktlēcas nepieciešamas redzes korekcijai. Krāsainās lēcas var nēsāt ikviens, kuram acu veselība ir tam piemērota, jo lēcas pēc vajadzības tiek izgatavotas ar vai bez optiskās korekcijas funkciju. Tāpēc krāsaino kontaktlēcu lietojums ir tiešām plašs. Tās var izmantot gan atsevišķiem gadījumiem, kad vajadzīgs izveidot neparastu tēlu, gan ikdienā, lai veidotu pamanāmu un pievilcīgu izskatu, kurā īpaši izceļas apburošs skatiens.

Krāsaino lēcu izvēle ir ļoti plaša
Vadošie kontaktlēcu ražotāji, reaģējot uz pieaugošo pieprasījumu, piedāvā arvien plašāku krāsaino lēcu klāstu. Ikviens var iegādāties krāsainās lēcas pēc savas gaumes un nepieciešamības. 

Pieejamas krāsainās kontaktlēcas, kas izcels vai paspilgtinās jau esošo acu krāsu. Tas būs piemērots risinājums tām dāmām, kuras nevēlas krasi mainīt acu krāsu, bet tomēr gribētu izteiksmīgāku un dziļāku skatienu.

Bet, ja ir drosme un noskaņojums radikālākām prāmaiņām vizuālajā tēlā, tad var izvēlēties krāsainās lēcas, kas pilnībā atšķiras no dabas dotās acu krāsas, kas ne katram patīk un var neatbilst viņa dvēseles noskaņojumam. Var nopirkt zilganzaļas, okeāna zilas, zaļas, brūnas violetas un pelēkas lēcas, kā arī daudzus šo krāsu starptoņus.

Kur var nopirkt krāsainās lēcas
Krāsainās kontaktlēcas iespējams iegādāties optikas preču salonos, kā arī internetā. Tomēr, pērkot krāsainās lēcas internetā, jāizvēlas uzticams pārdevējs, kas sadarbojas ar vadošajiem lēcu ražotājiem. Lensor.eu ir viens no šādiem veikaliem, kas parūpējies gan par augstākās kvalitātes lēcām, gan plašu piedāvājumu, gan drošiem norēķiniem un izdevīgām cenām. 

Plašo krāsaino lēcu klāstu un cenas varat apskatīt: https://www.lensor.eu/lv/lens/colored/

Ja vēlaties krāsainās lēcas ar optiskās korekcijas funkciju, tad jāatceras, ka nepieciešama recepte, ko izrakstījis ārsts, lai pasūtītu lēcas ar atbilstošiem parametriem.

Kas jāievēro, lai krāsaino lēcu izmantošana būtu droša
Atcerieties, ka kontaktlēcas ir medicīnas prece, kuras iegādē un lietošanā ir jāievēro piesardzība un atbildība, lai neapdraudētu savu acu veselību. Lūk, daži būtiski nosacījumi, kas jāievēro.
• Pirms lēcu lietošanas jāapmeklē ārsts un jāpārbauda acu veselība.
• Lēcas jāieliek un jāizņem pareizi. Par to jums var pastāstīt acu ārsts, kā arī internetā var atrast noderīgas pamācības, kā pareizi ielikt lēcas.
• Vienmēr jāievēro higiēna – gan roku higiēna, gan attiecībā uz lēcu kopšanu.
• Lēcas nedrīkst nēsāt ilgāk, nekā tās ir paredzētas gan diennaktī, gan mēneša ietvaros.
• Savlaicīgi jāpasūta jaunas lēcas, lai īstajā dienā uzsāktu jauna lēcu pāra lietošanu.
• Ja jūtams diskomforts, lēcas ir jāizņem un jāvēršas pie ārsta, lai noskaidrotu cēloni.
• Kontaktlēcas nedrīkst nonākt saskarē ar ūdeni, tāpēc tās nedrīkst izmantot baseinā, pirtī, atklātās ūdens tilpnēs, dušā u.c.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)