Banner 980x90

7 interesantas dāvanas vīrietim svētkos

Praksē ne reizi vien ir pierādījies, ka daudz grūtāk ir atrast labu dāvanu priekš vīrieša nekā sievietes. Tomēr tas nav neiespējami. Ja vien nav vēlme palikt dažu klasisko dāvanu rāmjos, tad ļoti noderīgas un aizraujošas dāvanas vīrietim svētkos var atrast pakalpojumu sektorā. 

Pēdējā desmitgadē arvien populārāka kļūst tendence dāvināt nevis mantas, bet gan sajūtas, piedzīvojumus un neaizmirstamus dzīves notikumus – dāvināt pakalpojumus dāvanu kartes veidā. Un šeit tiešām ir daudz lielisku ideju tieši dāvanām vīriešiem – gan tiem, kuriem patīk ātrums un adrenalīns, gan piedzīvojumu meklētājiem, gan sportiskajiem, gan tiem, kuri labprāt izbauda mieru un laisku atpūtu. 

Lūk, daži piemēri, kādas dāvanas varat sagādāt brālim, draugam, vīram, tētim un pat kolēģim vai priekšniekam viņa svētkos.

Vīriešu salona apmeklējums
Skaistumkopšana vairs nav tikai sieviešu lauciņš. Tagad arī vīriešiem ir aktuāli sekot savam izskatam, īpaši rūpējoties par sejas ādu, ūsām, bārdu un frizūru. Šim nolūkam Latvijā parādījušies ārzemēs tik populārie "barber shop", kur profesionāli darbinieki nodrošina vīriešiem aktuālus skaistumkopšanas pakalpojumus. Tā kā audzēt bārdu un ūsas kļuvis arvien populārāk, tad šīs iestādes par apmeklētāju trūkumu nevar sūdzēties.

Vīrietim svarīgi ir ne tikai "barber shop" sniegtie pakalpojumu, bet arī vīrišķīgā atmosfēra, kas nav tāda pati kā parastā frizētavā vai salonā, kur pamatā apmeklētājas ir sievietes, līdz ar to arī vide un noskaņa ir veidota vairāk sievišķīga un romantiska. Vīriešu salona apmeklējums būs ļoti laba dāvana ikvienam vīrietim. 

Izbrauciens ar kvadraciklu
Brauciens ar kvadraciklu ir iespēja izjust ātrumu, adrenalīnu, izmēģināt savus spēkus dažādos bezceļu apstākļos un vidē, kur ar parastu auto neizdotos iebraukt. Kurš vīrietis gan negribētu to izmēģināt? Tajā pašā laikā, braucot ar kvadraciklu, var arī izbaudīt skaistas dabas ainavas, apmeklēt interesantas vietas. Tās būs patīkamas emocijas, kas ļaus atslēgties no ikdienas stresa un pienākumiem.

Avio simulatora izmēģinājums
Ja jums interesē pavisam neparastas dāvanas vīrietim svētkos, tad laba ideja būs avio simulators. Ar to iespējams izjust, kā ir vadīt īstu lidaparātu. Simulatora apmeklējums un lidmašīnas vadība notiek pieredzējuša pilota vadībā. Simulators izveidots tā, lai radītu patiešām realitātes sajūtu, kas būs neaizmirstama pieredze. Kas zina, varbūt šāda dāvana sniegs impulsu, lai jubilārs pieteiktos kursos un pa īstam iemācītos vadīt lidaparātu. 

Nakts zem zvaigznēm caurspīdīgā burbuļteltī
Romantisku un tajā pašā laikā satraucošu pieredzi varat uzdāvināt ar dāvanu karti, kas paredzēta nakšņošanai zem zvaigznēm caurspīdīgā burbuļteltī. Nav jau nekas neparasts gulēt teltī, bet darīt to tā, ka visu laiku ir klajas debess sajūta, var būt diezgan neparasti, varbūt brīžiem pat biedējoši, jo naktī daba taču ir pavisam citādāka, noslēpumaina un neizprotama. Šī dāvana var būt gan kā romantisks piedzīvojums, gan kā interesanta ekspedīcija un dabas varenības izbaudīšana, jo skatienam pavērsies viss debesjums.

Kvesta istabas apmeklējums
Kvesta istabas tagad ir kļuvušas diezgan populāras, tāpēc piedāvājums ir samērā plašs, it īpaši galvaspilsētā. Iespējams atrast dažādas tematikas kvesta istabas, kas piedāvā aizraujošu spēli, kuras laikā, risinot uzdevumus un izmantojo savu atjautību, ir jātiek ārā no telpas un jāatrisina kāds noslēpums. Tas būs piedzīvojums, kurā varēs izmantot savas zināšanas, attapību un arī veiksmi. Vīriešiem īpaši patīk izaicinājumi, kas liek pārvarēt sevi. Tāpēc, ja meklējat dāvanas vīrietim svētkos, šis variants noteikti ir uzmanības vērts.

Latvisks pirts rituāls
Latvisks pirts rituāls būs iespēja izbaudīt pilnīgu mieru, relaksāciju, garīgu un fizisku labsajūtu. Pirts ir sena tradīcija, kas kalpojusi ne tikai praktiskiem mērķiem, bet arī kā rituāls, kas attīra dvēseli, garu, sniedz spēku, ļauj saslēgties ciešākā kontaktā ar dabu. Zinošs pirtnieks veiks dažādus rituālus, izpērs ar aromātiskām slotiņām, pacienās ar gardu zāļu tēju. Vairāku stundu garais rituāls arī aizgaiņās nevajadzīgās domas, stresu un nogurumu.

Lāzertaga spēle
Lāzertags ir tādi mūsdienīgi "kariņi", ko patīk spēlēt gan lieliem, gan maziem puišiem. Tā reizē ir gan fizisko, gan taktisko prasmju pārbaude. Komandas cenšas "iznīcināt" pretinieka komandas spēlētājus un nokļūt pie mērķa pirmie. Vīrietim tā ir iespēja izpaust gan savu līderību, gan komandas garu, kā arī aizraujoši pavadīt laiku aktīvā nodarbē. Tāpēc lāzertaga spēle būs tiešām forša dāvana vīrietim.

Lieliskas dāvanas vīrietim svētkos
Visas pieminētās dāvanas vīrietim svētkos ir tikai mazs ieskats no tā, ko plašajā pakalpojumu klāstā iespējams izvēlēties gan Latvijā, gan kaimiņzemēs. Vairāk nekā 500 atpūtas un piedzīvojumu pakalpojumu vīriešiem ērti pārskatāmi, kā arī nopērkami dāvanu kartes veidā interneta veikalā: https://www.lieliskadavana.lv/davanas-virietim. Tur vienuviet atradīsiet tiešām daudzas interesantas dāvanas vīrietim svētkos, kas noderēs jebkurā dzīves situācijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)