Banner 980x90

Tukumā svinēs Rožu svētkus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
No piektdienas, 15.jūlija, līdz svētdienai, 17.jūlijam, Tukumā jau piekto reizi svinēs Rožu svētkus, aģentūru LETA informēja Tukuma Tūrisma informācijas centra pārstāve Liene Ratniece.

Svētki sāksies piektdien plkst.11.00 rožu kolekciju dārzā "Rozītes" Sēmes pagastā, kur iespējams apskatīt un iegādāties visdažādākās rožu šķirnes stādus.

Tukumā svētku atklāšanas koncerts "Kad rozes plaukst" priecēs vakara noslēgumā plkst.22.00 Tukuma Durbes estrādē. Savu apsveikumu "Manai pilsētai" veltīs tukumnieki - aktieri un mūziķi, kuri saistīti ar Tukumu. Notiks Raimonda Paula zelta dziesmu lielkoncerts "Laternu stundā" ar iemīļotu Latvijas dziedātāju piedalīšanos.

Dažādi Rožu svētku pasākumi Tukumā turpināsies līdz 17.jūlijam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)