Banner 980x90

Substrātu ražotājs "Silu kudra" plāno palielināt paša iegūtās kūdras apjomu

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Lai samazinātu izejvielu iegādes izmaksas, Engures novadā reģistrētais kūdras substrātu ražotājs SIA "Silu kudra" šogad plāno palielināt pašu iegūtās kūdras apjomu, norādīts uzņēmuma pagājušā gada pārskata vadības ziņojumā.

Tas ļautu arī palielināt neatkarību no kūdras piegādātājiem, uzskata vadība.

Tāpat uzņēmums plāno palielināt pārdošanas apjomus un stabilizēt vietu starptautiskajā tirgū.

"Firmas.lv" dati liecina, ka 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2 902 308 eiro, kas ir par 30% vairāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums sasniedza 2 247 563 eiro. Apgrozījuma pieaugumu uzņēmuma vadība skaidro ar jaunu sadarbības līgumu noslēgšanu.

Ievērojami augusi arī SIA "Silu kudra" peļņa. Pērn uzņēmums nopelnīja 180 585 eiro, bet iepriekšējā gadā - 48 305 eiro. Peļņu nolemts atstāt uzņēmuma darbības nodrošināšanai.

2006.gadā dibinātais uzņēmums pieder Andrim Ritenim un nodarbina 26 darbiniekus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)