Banner 980x90

Šonedēļ tiks daļēji ierobežota vilcienu kustība posmā Ķemeri-Tukums 2

Rīga, 2.jūl., LETA. Saistībā ar plānotajiem dzelzceļa infrastruktūras remontdarbiem trešdiena, 3.jūlijā un piektdien, 5.jūlijā tiks daļēji ierobežota vilcienu kustība posmā Ķemeri-Tukums 2, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens".

Trešdien, 3.jūlijā, posmā Ķemeri-Tukums 2 nekursēs 18 reisi, bet piektdien, 5.jūlijā - 16 reisi.

Lai remontdarbu laikā ikviens varētu nokļūt savā galamērķī, posmā starp Ķemeriem un Tukumu tiks organizēta ar vilcienu kursēšanas grafiku saskaņota autobusu satiksme. Katram vilcienam būs pieskaņoti divi autobusu reisi - viens, kurš pa ceļam veiks pasažieru apmaiņu katrā vilcienu pieturvietā, un otrs - ekspresis, kurš pieturēs tikai gala stacijā Tukums 2 vai Ķemeri.

Autobusos būs derīgas iegādātās "Pasažieru vilciena" braukšanas biļetes un abonementa biļetes. Kopā ar pasažieriem autobusos brauks arī vilciena konduktori kontrolieri.

"Pasažieru vilciena" mājaslapā un mobilajā lietotnē publicētais vilcienu kustības saraksts, kas redzams 10 dienas uz priekšu, jau ietver minētās izmaiņas. Ar konkrētajām vilcienu kustības izmaiņām Tukuma virzienā iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā.

"Pasažieru vilciens" aicina pasažierus būt vērīgiem, jo arī 18.jūlijā un 19.jūlijā ir paredzēti dzelzceļa remontdarbi Tukuma līnijā. Šīs vilcienu kustības grafika izmaiņas tiks publicētas 9.jūlijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)