Banner 980x90

Šlokenbekas muižas svētkos būs dzirdami "Auļi" un "Dzelzs vilks"

Foto: Mārtiņš Otto
Foto: Mārtiņš Otto
Šlokenbekas muižas svētkos, kas tiks svinēti 20.augustā, koncertus sniegs grupas "Dzelzs vilks" un "Auļi", aģentūru LEWTA informēja Šlokenbekas muižas administrācija.

No plkst.10.00 muižā darbosies radošās darbnīcas bērniem un pieaugušajiem, būs iespēja izgatavot sev kādu nieciņu no māla, darināt sveces, magnētiņus, uz tītavām izveidot diegu glezniņas, gatavot optiskās kartītes, piedalīties mājas saldējuma gatavošanā, darboties ar līmi, papīru.

Savukārt amatnieku tirdziņā varēs iegādāties skaistas, noderīgas un garšīgas lietas.

Bērniem būs iespēja rotaļāties kopā ar pasaku tēliem, dziedāt līdzi bērnu vokālajam ansamblim "Bimini" un skatīties cirka mākslinieku programmu - burvju trikus un cirka dzīvniekus kopā ar Rīgas Jauniešu leļļu teātri.

Plkst.15 muižas pagalmu pierībinās bungu un dūdu mūzikas grupa "Auļi" ar savu labāko skaņdarbu izlasi, bet plkst.17.30 paredzēta grupas "Dzelzs vilks" jaunā albuma "Perfekta rītdiena" koncertprogramma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)