Banner 980x90

Lustīga Jāņu ielīgošana un svinēšana Tukuma pusē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šogad, kā ik gadu lustīga Jāņu ielīgošana un Līgo nakts zaļumballes notiks arī Tukuma pusē, ar dziesmām un dejām līdz pat saullēktam, pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informēja Tukuma TIC praktikante Arta Jakobsone.

 

"Ar skanīgu līgo, lai Jāņu nakts zied…" 22.jūnijā no plkst.19.00 Lapmežciema vasaras estrādē dejas griezīs un meldiņus vilks gan tautas deju ansambļi, gan folkloras kopas no tuvākas un tālākas apkārtnes. Visi kopā aizdegs lielo Jāņu ugunskuru un no pulksten 22.30 kājas dejā griezīs ar muzikantu Jāni un Dj Gunchu.
Atrašanās vieta: Lapmežciema vasaras estrāde, Lapmežciems, Engures novads

Tai pat dienā, 22.jūnijā Smārdes "Vēju dārzā" ielīgot Saulgriežus aicina jau no plkst.20.00. Pasākumā gaidīts ikviens, kas gatavs lustēties un kustēties kopā ar folkloras grupu "Milzkalnieki", mūzikas grupu "Uzmini NU!" no Bauskas, un kopīgi kurināt lielo Jāņu nakts ugunskuru un ballēties zaļumballē.
Atrašanās vieta: Vēju dārzs, Smārde, Engures novads

22.jūnijā no plkst.21.00 ikviens interesents aicināts svinēt Saulgriežus Slampē pie Kultūras pils, ar akardeonista Māra Balaško koncertu un lustīgu zaļumballi ar folkloras kopu "Pūrs" un brāļiem Eimaņiem.
Atrašanās vieta: Pie Slampes Kultūras pils, Slampe, Tukuma novads

Savukārt ceturtdien, 23.jūnijā "Līgo Engurē!" – Auniņparka estrādē jau no plkst.20.00 visi aicināti uz teatralizētu koncertu "Par nedarbiem – par Emīla, par komendantes un par mūsu pašu" kurā piedalīsies aktieri no tautas, deju kolektīvi un dziedātāji. Vakarā grupa "Kolēģi" palīdzēs kājām nestāvēt uz vietas un griezties dejās līdz pat saullēktam.
Atrašanās vieta: Auniņparka estrāde, Jūras iela 85, Engure

Arī 23.jūnijā Durbes estrādē plkst.22.00 sāks izbaudīt gada īsāko nakti "Līgo ballē!" kopā ar grupu "Ojārs un draugi". Nakts gaitā tiks noteikts kuplākā ziedu vainaga īpašnieks un dejas notiks līdz pat rīta gaismai.
Atrašanās vieta: Durbes estrāde, Mazā parka iela 2a, Tukums

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)