Banner 980x90

Līdz šim Engures novada pašvaldības stipendiju saņēmuši deviņi studenti

Rīga, 6.sept., LETA. Līdz šim Engures novada pašvaldības nodrošināto stipendiju ieguvuši deviņi jaunieši, bet šogad plānots atbalstīt vēl divus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Lai sekmētu novada jauniešu izaugsmi ilgtermiņā, Engures novada pašvaldība sadarbībā ar Latvijas Universitātes (LU) fondu 2014.gadā nodibināja stipendiju, ko piešķir Engures novada jauniešiem, kuri sāk pamatstudijas kādā no Latvijas augstskolām. 2019./2020.akadēmiskajā gadā pieteikšanās atbalstam visu bakalaura studiju laikā noris līdz 30.septembrim.

Stipendijām aicināti pieteikties studenti, kuri ir centīgi, mācībās spējīgi un sabiedriskajā dzīvē aktīvi, turklāt vidējā svērtā atzīme ir lielāka par 7,5 ballēm. Pašvaldības prioritāri atbalstāmās studiju specialitātes ir inženiertehniskās, eksaktās, medicīnas specialitātes un citas pašvaldībai nepieciešamās specialitātes.

Pieteikšanās stipendijai notiek LU fondā. Šogad pašvaldība plāno piešķirt divas stipendijas, katras apmērs ir 1600 eiro akadēmiskajā gadā. Līdz šim atbalsts piešķirts deviņiem jauniešiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)