Banner 980x90

Lapmežciemā notiks Zvejnieksvētki 

Tukums24.lv
Tukums24.lv
Sestdien, 9.jūlijā no plkst.9.30 Lapmežciemā notiks Lapmežciema zvejnieksvētki, pilsētas informācijas portāls Tukums24.lv uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Zvejnieksvētku laikā notiks dažādi sporta pasākumi, piemēram, bērnu riteņbraukšanas sacensībām, basketbola un virves vilkšanas sacensības, sacensības "Zvejnieka zābaka mešana tālumā".

Savukārt svētku atklāāna gaidāma plkst.15.00, savukārt no plkst.16.00 apmeklētājus priecēs dažādi koncerti. Svētki noslēgsies ar zaļumballi, kas sāksies plkst.22.00, zaļumballē uzstāsies grupas "Pilnmēness" un "Zvaigžņu lietus". Ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)