Banner 980x90

Koka logu un māju ražotājs "Līvas grupa" plāno izstrādāt jaunus māju modeļus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Jaunpils novadā bāzētais kokapstrādes uzņēmums SIA "Līvas grupa", kas ražo un tirgo koka mājas, logus, durvis, kāpnes, šogad plāno izstrādāt jaunus māju modeļus, liecina informācija uzņēmuma gada pārskatā.

Komersanta peļņa pagājušajā gadā bijusi 146 273 eiro, kas ir vairāk nekā 2014.gadā, kad uzņēmuma peļņa bija 70 246 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

SIA "Līvas grupa" apgrozījums pagājušajā gadā bijis 1 950 068 eiro, kas ir par 17% vairāk nekā 2014.gadā, kad uzņēmuma apgrozījums bija 1 667 394 eiro.

Kā norādīts uzņēmuma vadības ziņojumā, pērn SIA "Līvas grupa" turpināja plastmasas un koka logu un durvju ražošanu, paceļamo vārtu un jumta ogu piegādi, līmētu kokmateriālu ražošanu, kā arī trepju un mēbeļu ražošanu.

Tāpat pērn uzņēmumam izdevies palielināt dzīvojamo koka māju pasūtījumu izpildi. Savukārt šogad SIA "Līvas grupa" plāno izstrādāt jaunus māju modeļus, kā arī ieguldīt vairāk naudas ražošanas līdzekļu atjaunošanai. Līdzekļus šim mērķim paredzēts ņemt no pērnā gada peļņas.

Pērn atsākts eksports uz Eiropas Savienības valstīm.

Ražošanā uzņēmuma apgrozījums audzis par 16,95%, savukārt pārtikas un plaša patēriņa preču veikala pārdošanas apgrozījums krities par 1,54%.

SIA "Līvas grupa" reģistrēta Jaunpils novada Jaunpils pagasta "Alejās" 1993.gadā - sākotnēji kā zemnieku saimniecība "Līvas", bet 2004.gadā ZS "Līvas" reorganizēta un pārreģistrēta kā SIA "Līvas grupa".

SIA "Līvas grupa" īpašnieks ar 100% kapitāldaļu ir Agris Smelteris. Tā nodarbina 64 darbiniekus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)