Banner 980x90

Kandavas novada sportisti pošas uz Latvijas IV vasaras olimpiādi Valmierā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No piektdienas, 1.jūlija, līdz svētdienai, 3.jūlijam, Valmierā notiks Latvijas IV vasaras olimpiāde, kurā piedalīsies arī četrpadsmit Kandavas novada sportisti, pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informē Kandavas novada delegācijas vadītājs Normunds Štoferts.

Kandavas novadu pārstāvēs Elza Gulbe – akadēmiskā airēšana, Dāvis Bērsons un Sandija Balande–Balode - vieglatlētika, Ervīns Bērzs – burāšana (raceboard), Lelde Bērziņa, Dina Rozenberga, Dita Rozenberga, Linda Sarja, Kristīne Silarāja, Ieva Veinberga, Annija Videniece, Ieva Vītola, Kristīne Vītola, Zane Voļska – basketbols.

Treneri – Indulis Matīss, Jānis Bambis, Mihails Zavjalovs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)