Banner 980x90

Kandavas novada pašvaldība dubulto vietējā radio pārraidītās maksas informācijas apjomu

Jelgava, 12.janv., LETA. Sākot ar 2018.gada janvāri, maksas informācija "Kandavas novada ziņas" Kurzemes Radio skanēs divreiz mēnesī, nevis vienreiz, kā tas bija līdz šim, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

Kandavas novada domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Līga Šupstika informēja, ka sniegtās informācijas apjoms dubultots, "lai iedzīvotāji regulāri saņemtu aktuālāko informāciju par norisēm Kandavas novadā", tāpēc ar janvāri "Kandavas novada domes ziņas" Kurzemes Radio skanēs divreiz mēnesī - katra mēneša otrajā un ceturtajā ceturtdienā.

Domē skaidroja, ka pagājušā gada nogalē saņemts piedāvājums no Kurzemes Radio par radio sižetu biežāku atspoguļošanu par zemāku cenu. Tā 2017.gadā par vienu raidījumu pašvaldība maksāja 80 eiro, bet šogad - 50 eiro. Līdz ar to šogad 24 sižetu pārraidīšanai pašvaldība tērēs 1200 eiro, salīdzinot ar 960 eiro par 12 raidījumiem pērn.

Šupstika, kura arī gatavo informāciju sižetiem, pauda, ka ar radio starpniecību "pašvaldība informē iedzīvotājus par pieņemtajiem lēmumiem, īstenotajiem un plānotajiem projektiem, par svarīgākajiem sporta un kultūras notikumiem, kā arī par citām aktualitātēm novadā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)