Banner 980x90

Kandavas novadā par 21 140 eiro sakārtos Komunistiskā genocīda upuru piemiņas vietu

Rīga, 11.sept., LETA. Šogad plānots sakārtot Komunistiskā genocīda upuru piemiņas vietu Kandavas novada Matkulē, kas izmaksās 21 140 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Jau pagājušajā gadā, konsultējoties ar ainavu arhitektiem, izstrādāta skice piemiņas vietas atjaunošanai. Bet pašlaik ir noslēgts līgums ar SIA "AB Būvniecība" par darbu veikšanu. Uzņēmums iepriekš jau ir veidojis gājēju celiņu pie Vānes pagasta administratīvās ēkas. 

Darbus plānots paveikt vēl šogad, un tie izmaksās 21 140 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, un 190 26 eiro ir Eiropas Savienības līdzfinansējums.

Tāpat Vānē biedrība "Ģimeņu un audžu ģimeņu klubiņš "Prātnieki" strādā pie "Zaļās klases" projekta īstenošanas. Uz vecā pagraba pamatiem, kas atrodas Vānes pamatskolas pagalmā, plānots izbūvēt terasi, kur varētu notikt nodarbības brīvā dabā, izmantojot dažādus dabiskos materiālus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)