Banner 980x90

Grantu konkursā "Radi Tukumam" pusgada laikā iesniegts viens projekta iesniegums

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Tukuma novada pašvaldības izsludinātajā grantu konkursā "Radi Tukumam" šī pusgada laikā iesniegts viens projekta iesniegums, pilsētas informācijas portālu Tukums24.lv informē Tukuma novada pašvaldība.

Konkursa komisija izvērtēja SIA "Kaucminde" iesniegto projekta "Ātrās tīrīšanas punkts" iesniegumu, apmeklēja projekta ieviešanas vietu, lai uzklausīja uzņēmējas Zanes Purkalnes – Kjahjares stāstījumu par iecerēto un pieņēma lēmumu to atbalstīt.

"Ātras tīrīšanas punkts" piedāvās pašapkalpošanās variantā izmantot profesionālās veļas mazgāšanas mašīnas (t.sk. profesionālos veļas mazgāšanas līdzekļus) un veļas žāvētāja iespējas. Projekts tiks realizēts SIA "Kaucminde" veikala telpās, izveidojot mājīgu stūrīti.

Šāds punkts būs ērts gan aizņemtiem cilvēkiem, kuriem pašiem nav laika veikt veļas mazgāšanu, gan sociāli mazāk nodrošinātiem klientiem - pensionāriem, maznodrošinātām ģimenēm, invalīdiem, kuriem tiktu piemērota atlaižu sistēma, gan skaistumkopšanas saloniem, kafejnīcām un restorāniem.

Konkursa kopējais grantu fonds ir 9000 eiro. Viena projekta īstenošanai var saņemt grantu ne vairāk kā 3000 eiro apmērā. Līdz ar to šobrīd grantu fonds, kas ir pieejams līdz šī gada beigām, ir 6000 eiro.

Par Tukuma novada Domes izsludināto grantu konkursu "Radi Tukumam" skatīt šeit

Jautājumu gadījumā sazināties ar pašvaldības izpilddirektora padomnieci ekonomikas un attīstības jautājumos Zani Siliņu pa tālruni 63107284, mobilo tālruni 29807500, e-pastu: zane.silina@tukums.lv vai personīgi Tukuma novada Domē, Talsu ielā 4, Tukumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)