Banner 980x90

Darbību izbeigušais automašīnu detaļu ražotājs "Rochling Automotive Milzkalne" vēl neplāno likvidēties

Jelgava, 11.apr., LETA. Engures novada Milzkalnē bāzētais automašīnu apdares detaļu ražotājs SIA "Rochling Automotive Milzkalne", kas pirms vairākiem gadiem izbeidzis saimniecisko darbību, vēl neplāno likvidēties, norādīts uzņēmuma 2017.gada pārskatā.

"Firmas.lv" dati liecina, ka uzņēmums pagājušajā gadā strādāja bez apgrozījuma un ar 279 eiro zaudējumiem. "Rochling Automotive Milzkalne" pērn vairs nav nodarbinājis darbiniekus.

Ražotāja izdevumi pērn bija grāmatvedības, audita, juristu pakalpojumi. Savukārt valdei - diviem Vācijas pilsoņiem - atalgojums maksāts netika.

Uzņēmuma vadība norāda, ka pirms vairākiem gadiem pieņemtais īpašnieka lēmums apturēt saimniecisko darbību ir bijis izsvērts un pamatots, novēršot būtiskus liela mēroga zaudējumus. Taču joprojām nav nolemts uzņēmumu likvidēt, un uzņēmumā skaidro, ka nepieciešamības gadījumā pastāv iespējas atjaunot tā darbību agrākajā vai citā formā, reaģējot uz tirgus vai apstākļu izmaiņām.

Ražotājs pieder Vācijā reģistrētajam uzņēmumam "Rochling Automotive Germany SE&Co. KG". Uzņēmums dibināts 2005.gadā, bet lēmums par uzņēmuma darbības pārtraukšanu pieņemts 2014.gada sākumā, konkurences dēļ zaudējot vairākus nozīmīgus pasūtījumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)