Banner 980x90

Apgāžoties auto, uz Ventspils šosejas cietuši divi cilvēki

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ceturtdien, 15.septembrī, apgāžoties automašīnai, Tukuma novada Tumes pagastā, uz autoceļa Rīga-Ventspils, cietuši divi cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietnece.

1982.gadā dzimis autovadītājs pēc plkst.21.00, braucot Ventspils virzienā ar automašīnu "Audi 80", nebija izvēlējies laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa un transportlīdzeklis apgāzās.

Negadījumā cieta gan pats vadītājs, gan auto pasažieris, 1982.gadā dzimis vīrietis.

Kā ziņots, kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 116 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki un viens gājis bojā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)